Bij horecaboerderij De Paardenstal zijn alle zakelijke bijeenkomsten een feest. In een ongedwongen, maar toch zakelijke setting kunt u terecht voor vergaderingen, workshops, presentaties en bedrijfsfeesten of bedrijfsborrels.

 

De Paardenstal beschikt over een moderne, formele ruimte die zeer geschikt is voor een vergadering of presentatie. Aanvullend kunt u gebruikmaken van een grotere, meer informele ruimte voor het minder zakelijke deel van uw bijeenkomst.

 

Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook beschikken over ons buitenterras, waar u vergadert in een inspirerende, groene omgeving of pauzeert met uitzicht op grazende koeien. Wilt u van dichtbij kennismaken met deze grazers? Boek dan ook een rondleiding door onze melkveehouderij.

Logo De Paardenstal in schilderij

Horecaboerderij De Paardenstal is een unieke locatie voor vergaderingen, meetings of workshops. Laat u inspireren door de rust van het platteland en boek mooie resultaten terwijl u geniet van al het goede dat het boerenleven te bieden heeft. Een verademing na de werkdruk van de Randstad en de hectiek van het bedrijf!

 

De vergaderlocatie bestaat uit twee verschillende ruimtes met elk een andere inrichting. U kunt daardoor de dag naar eigen wens invullen. Gebruik de zakelijke ruimte bijvoorbeeld volledig voor uw vergadering en de informele ruimte voor de pauze. Ook een afsluitende borrel aan de bar is natuurlijk mogelijk.

 

Horecaboerderij De Paardenstal verzorgt catering op maat voor uw vergadering: tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen. Van verfrissend bronwater en jus d’orange tijdens de meeting tot frisdrank, koffie en thee in de pauzes. Uiteraard vergezeld door een heerlijk hapje.

 

In de vergaderruimte staan een beamer, projectiescherm, flipover en draadloos internet tot uw beschikking.

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een originele, informele presentatie? Denk dan eens aan horecaboerderij De Paardenstal. Geef uw presentatie op een unieke locatie midden in het groene Midden-Delfland. In onze presentatieruimte is plaats voor 30 tot 45 personen in een theateropstelling. Deze ruimte is ook ideaal voor workshops, lezingen en seminars.

 

Een volledig verzorgde presentatie geven?

 

Horecaboerderij De Paardenstal verzorgt catering op maat bij uw presentatie: tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen. Van verfrissend bronwater en jus d’orange tijdens de presentatie tot een volledig verzorgde lunch.

 

Tijdens uw presentatie bij De Paardenstal heeft u beschikking over een beamer, projectiescherm, flipover en draadloos internet.

Genoeg van de hectiek en werkdruk van alledag? Kom voor een ontspannen bedrijfsborrel naar horecaboerderij De Paardenstal. Midden tussen het groen en de grazende koeien, zodat u even helemaal kunt ontsnappen aan de Randstad, maar toch prima bereikbaar vanuit de grote stad.

 

Onze gezellige bar leent zich uitstekend voor een borreluurtje met collega’s of relaties. Na afloop van de borrel kunt u indien gewenst nog genieten van een heerlijk koud of warm buffet. En wilt u de borrel aftrappen met een rondleiding door ons moderne melkveebedrijf, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

 

Bij De Paardenstal kunt u terecht voor een bedrijfsborrel die volledig op maat verzorgd wordt. Wat uw borrelwensen ook zijn, leg ze voor aan het team van De Paardenstal en we zorgen dat ze uitkomen.

 

Vergaderlocatie

presentatie

bedrijfsborrel

Webdesign: Designh

Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij