Een verjaardag? Een jubileum? Of gewoon zomaar een feestje te vieren? Horecaboerderij De Paardenstal is een prachtige feestlocatie om uw feest nu eens gezellig buitenshuis te vieren. U vindt De Paardenstal midden in de polders van Midden-Delfland.

 

De gastvrijheid en de ongedwongen sfeer zorgen voor een extra feestelijk tintje. Geniet samen met uw gasten van al het goede dat het boerenleven te bieden heeft en maak kennis met de heerlijkste streekproducten. De kinderen kunnen tijdens uw feest heerlijk spelen in de speeltuin.

 

Vier uw eigen feestje op deze buitengewone feestlocatie

 

Horecaboerderij De Paardenstal kan de viering van uw verjaardag, jubileum of feest volledig op maat verzorgen. Een greep uit de mogelijkheden:

 

• Ontvangst met koffie/thee en gebak of Champenoise

• Rondleiding op ons melkveebedrijf

• Gezellig borrelen met nootjes en bittergarnituur

• Keuzemogelijkheid uit diverse koude & warme buffetten

• Toetjesbuffet en / of een heuse ijskar

• Afsluiting met koffie/thee en wat lekkers

 

Wilt u een feestje geven zonder buffet?

Dan kunt u voor hapjes en drankjes, eventueel met muziek, ook bij ons terecht. Maak er uw eigen buitengewone feestje van!

 

Heeft u interesse? Dan nodigen wij u graag uit om geheel vrijblijvend langs te komen om de locatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Bruiloft

Huwelijksjubileum

Jubileumfeest

Verjaardag

Borrel

Familiediner

En alle andere feesten

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een besloten feest? Bij horecaboerderij De Paardenstal krijgen u en uw gasten een gastvrij en warm onthaal in een informele setting. Op een prachtige locatie midden in de polders van Midden-Delfland kunt u genieten van rust en ruimte, en heerlijk eten en drinken.

 

En uw feest is alleen van u. Door de landelijk gelegen locatie is horecaboerderij De Paardenstal de ideale locatie voor uw besloten feest. Ontvlucht de hectiek en herrie van de grote stad en bezorg uw gasten de dag van hun leven met een volledig verzorgd feest bij De Paardenstal.

Logo De Paardenstal in schilderij

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie voor een bruiloft, trouwerij of huwelijksjubileum? Maak uw dag onvergetelijk bij horecaboerderij De Paardenstal. Wij verzorgen een gastvrij en warm onthaal voor u en uw gasten. Wilt u een dansavond met muziek? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Op een prachtige locatie midden in de polders van Midden-Delfland, tussen de weilanden waar koeien grazen, kunt u genieten van rust en ruimte, en heerlijk eten en drinken.

 

Vier jullie liefde met een volledig verzorgde trouwdag

 

Horecaboerderij De Paardenstal kan het feest ter ere van jullie liefde volledig op maat verzorgen. Bijvoorbeeld:

 

• Ontvangst met Champagne

• Koffie/thee en een mooie bruidstaart

• Receptie met diverse hapjes

• Koud & warm buffet

• Een toetjesbuffet en / of een heuse ijskar

• En alles wat een onvergetelijke feestavond compleet maakt

Webdesign: Designh

Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij
Logo De Paardenstal in schilderij